Ons Team

Vakvrouwen

Ons Team

Wij willen dat onze klanten zich thuis voelen. Het enthousiaste team van Geknipt & Zo is met hart en ziel bezig met het kappersvak en daarmee ook met u, onze klant. Naast vakkundigheid brengen onze vakvrouwen ook gezelligheid en sfeer, en dat is de '& Zo' van onze salon!

Persoonlijk

Of u nu een klassiek kapsel wenst, 'een stukkie eraf', een trendy coupe, 'doe maar wat', naturel of extravagant - wij zullen altijd eerst naar de valling- en structuur van uw haar kijken. Ook houden wij rekening met uw persoonlijkheid en uw gezichtsvorm-en kleur en natuurlijk uw wens. Onze kleurspecialistes kunnen u goed adviseren over het opfrissen van uw eigen haarkleur of een verrassende, gewaagde tint. Zo krijgt bij ons altijd een persoonlijk advies.

Linda Beentjes

Linda Beentjes

Eigenaar

Mijn  vader had een kapsalon in Bergen en maar liefst acht van zijn negen kinderen zijn het kappervak in gegaan; je kunt dus wel zeggen dat het vak in mijn bloed zit! In 2008 waagde ik met mijn compagnon de sprong en openden wij onze eigen salon: Geknipt & Zo. De passie voor het kappersvak is er ook na tientallen jaren nog steeds: niets mooiers dan een klant tevreden de deur uit zien gaan én weer terug komen. Dus laat u verrassen: ik zie u graag bij Kapsalon Geknipt & Zo!

Sandra de  Laat

Sandra de Laat

Eigenaar

Ik ben sinds 1986 kapster en vanaf 2008 trotse eigenaar van onze prachtige salon. De uitdaging in mijn werk is klanten te verwennen, zich thuis te laten voelen en tevreden en stralend de deur uit te laten gaan. Het zien van uw glimlach in onze spiegels maakt , samen met de top locatie In Sint Pancras en het geweldige team om mij heen, van elke dag een feestje!

Miriam Leenstra

Miriam Leenstra

Ik ben al zeventien jaar actief in het kappersvak. Nadat ik in meerdere salons ervaring heb opgedaan, heb ik nu sinds vier jaar mijn plekje gevonden in onze gezellige salon Geknipt & Zo.

Michelle Brouwer

Michelle Brouwer

Ik ben in 1990 geboren in Alkmaar en wilde als kind al kapster worden. Op mijn negentiende kwam ik bij Geknipt & Zo werken. Het allerleukste vind ik dames knippen- en kleuren en iemand een compleet nieuwe look geven. Ik heb het nog steeds naar mijn zin met mijn super gezellige collega's én klanten die elke dag weer tot een fijne werkdag maken.