logo Geknipt & Zo

Ons Team

Vakmensen

Het enthousiaste team van Geknipt & Zo is met hart en ziel bezig met het kappersvak en daarmee ook met u, onze klant. Naast vakkundigheid brengen onze vakmensen ook gezelligheid en sfeer, en dat is de '& Zo' van onze salon; wij willen dat onze klanten zich thuis voelen.

Persoonlijk

Of u nu een klassiek kapsel wenst, 'een stukkie eraf', een trendy coupe, 'doe maar wat', naturel of extravagant, wij zullen altijd eerst naar de valling- en structuur van uw haar kijken. Ook houden wij rekening met uw persoonlijkheid en uw gezichtsvorm- en kleur en natuurlijk uw wens. Onze kleurspecialisten kunnen u goed adviseren over het opfrissen van uw eigen haarkleur of een verrassende, gewaagde tint. Zo krijgt bij ons altijd een persoonlijk advies.

Linda Beentjes

Linda Beentjes - Eigenaar

Mijn vader had een kapsalon in Bergen en maar liefst acht van zijn negen kinderen zijn het kappersvak in gegaan; je kunt dus wel zeggen dat het vak in mijn bloed zit! In 2008 waagde ik met mijn compagnon de sprong en openden wij onze eigen salon: Geknipt & Zo. De passie voor het kappersvak is er ook na tientallen jaren nog steeds: niets mooiers dan een klant tevreden de deur uit zien gaan én weer terug komen. Dus laat u verrassen: ik zie u graag bij Kapsalon Geknipt & Zo!

Sandra de Laat

Sandra de Laat - Eigenaar

Ik ben sinds 1986 kapster en vanaf 2008 trotse eigenaar van onze prachtige salon. De uitdaging in mijn werk is klanten te verwennen, zich thuis te laten voelen en tevreden en stralend de deur uit te laten gaan. Het zien van uw glimlach in onze spiegels maakt , samen met de top locatie In Sint Pancras en het geweldige team om mij heen, van elke dag een feestje!

Michelle Brouwer

Michelle Brouwer - Hairstyliste/Kapster

Ik ben in 1990 geboren in Alkmaar en wilde als kind al kapster worden. Op mijn negentiende kwam ik bij Geknipt & Zo werken. Het allerleukste vind ik dames knippen- en kleuren en iemand een compleet nieuwe look geven. Ik heb het nog steeds naar mijn zin met mijn super gezellige collega's én klanten die elke dag weer tot een fijne werkdag maken.

Mo Mawazini

Mo Mawazini - Hairstylist/Kapper

Vanaf 1 september 2021 ben ik aan de slag bij Geknipt & Zo. Op mijn 17-de knipte ik mijn eerste klant, dus ik heb inmiddels dik 20 jaar ervaring als zowel heren- als dameskapper. Ik vind het erg leuk om advies te geven over uw haar en ik zie u graag tevreden de deur uit gaan. Mijn specialiteit is kleuren, knippen en opsteken. Speciaal voor de heren heb ik ervaring in het scheren van baarden en van een fraaie ‘overloop’. Ik hoop u graag snel te zien bij Geknipt & Zo!

Nelleke Bruns

Nelleke Bruns - Hairstyliste/Kapster

‘Ik ben een echte ‘Pancrasser’, ken veel mensen hier en ben daarom ontzettend blij dat ik hier in de salon kan werken.  ‘Haar’ is al meer dan 40 jaar mijn passie én mijn grootste hobby. Gezellig, sociaal en luisterend naar ieder zijn wens, dat is hoe ik het liefste werk. En dat is precies hoe we bij Geknipt & Zo werken.’

Adres

Bovenweg 69, 1834 CC Sint Pancras

072-5616373

contact

Met een volle stempelkaart van Geknipt & Zo krijgt u € 10,- korting op een product uit onze zaak. De stempelkaart is niet inwisselbaar voor geld.

Openingstijden

Maandag : Gesloten

Dinsdag : 09:00 - 17:30

Woensdag : 09:00 - 17:30

Donderdag : 09:00 - 17:30

Vrijdag : 09:00 - 20:30

Zaterdag : 09:00 - 16:00